Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Jeugdsoos Flits

LOPPERSUM

Jeugdsoos Flits wint provinciale vrijwilligersprijs

YESSSSSS! Jury en alle stemmers bedankt!!!!!


Namens het hele bestuur willen we alle huidige vrijwilligers bedanken, maar natuurlijk ook alle oud-vrijwilligers. Zonder jullie zou er geen Flits zijn.

Dit is een beloning voor alle inzet en inspanningen van afgelopen 25 jaar. Wij mogen hier met recht trots op zijn. Bedankt!


Het bestuur.


Introducé? lees hier hoe het werkt.


Hoe zit het nu met introducees?


- Wanneer je 16+ bent en je binnen de gemeente woonachtig bent, dan mag je 1 introducé meenemen.

- Wanneer je 14 of 15 jaar bent en woonachtig binnen de gemeente Loppersum of in Ten Post en je bent in het bezit van een jeugd Flits-pas, dan mag je 1 introducé meenemen. Maakt niet uit waar deze dan woonachtig is.


Alle introducees dienen door de intro-meenemer te worden aangemeld. Dit kan via "Contact" op de site www.jeugdsoosflits.nl


Ben je niet aangemeld, dan kunnen we je niet toelaten!


We hopen dat het nu voor iedereen duidelijk is.

Mocht dit niet het geval zijn, mail ons dan. dan zullen we het nogmaals uitleggen.


Dankzij Diana's Metaalkunst nieuwe mobiele DJ Booth

Na een thema te hebben proef gedraaid is afgelopen zaterdag officieel onze nieuwe DJ Booth in gebruik genomen. Dankzij Diana's Metaalkunst "creatief met metaal" hebben we nu een booth die we ook op een ander locatie kunnen gebruiken. Daarnaast is deze geheel demontabel en dus gemakkelijk op en af te breken. Diana en Jelle, hartstikke bedankt. We kunnen ook hiermee weer jaren vooruit!

Yesssss, nieuwe kleding voor vrijwilligers

Op Koningsdag heeft Jeugdsoos Flits haar nieuwe kleding officieel in gebruik genomen. Met deze kleding kan de Jeugdsoos weer jaren vooruit en staan de vrijwilligers er weer netjes op. Nieuwe herkenbare kleding stond al langer op het wensenlijstje van het bestuur en de vrijwilligers van Jeugdsoos Flits (Stichting Open Jeugd- en Jongerenwerk Loppersum) en dit bracht ons voor een oriënterend gesprek bij Bijsterveld Bedrijfskleding Tot onze verrassing kwam er een heel mooi voorstel.

'Ieder jaar steunen we een vereniging die, gerund door vrijwilligers, zich belangeloos inzetten voor ons prachtige dorp Loppersum’ aldus Henriëtte Bolhuis van Bijsterveld Bedrijfskleding, de leverancier van de kleding. ‘Jeugdsoos Flits steunen we dit jaar graag. Het is fijn om een plek te hebben en te houden waar de jeugd samen kan komen, naar de disco kan gaan, te knutselen en andere activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid van Loppersum. We hebben bewondering voor de vele vrijwilligers die zich inzetten voor Flits.

In eerdere jaren hebben we het Zoutwaterbad, Shantykoor ‘de Lopster Störmvogels’, MFAC, het Oranje Comité en Bonkhörn gesteund.


Het verenigingsleven bruist in Loppersum en veel mensen leveren belangeloos hun bijdrage om ons dorp leefbaar te houden. Veel vrijwilligers zijn actief en er wordt van alles georganiseerd. Dit maakt het leuk om hier te wonen en te ondernemen. Wij hebben de mogelijkheden om op deze manier deze verenigingen te helpen en dat doen we dan ook graag.


Bijsterveld Bedrijfskleding is gevestigd in Loppersum en heeft een sterke binding met dit gebied. Niet alleen omdat veel ondernemers uit de regio klant zijn, maar vooral omdat de ondernemers zelf in het gebied opgegroeid zijn en wonen. Jeugdsoos Flits kan met deze ondersteuning weer jaren vooruit en zijn de vrijwilligers weer duidelijk herkenbaar tijdens de kinder- en jeugdactiviteiten.

DJ Tonny zet met "Liever Hollands" de tent op z'n

kop

Feest was het. Een "mini Piraten Feest" met vele Hollandse meezingers. TOP sfeer en weer helemaal vol.

Ton, bedankt voor jou avond waar wij van hebben genoten.


(Alle foto's zijn te zien onder "foto's")

DJ Atilla, Laizo en vrienden hebben Flits op zijn kop gezet!


Waar was het FEESTJE??? In Jeugdsoos Flits was het FEESTJE !!!!!

Wat een spetterende avond was het. Iets totaal anders dan wat we meestal in Jeugdsoos Flits hebben, maar niets dan positieve reacties. TOP!!!

Donateursconcert "Lopster Störmvogels" groot succes


Zaterdag 12 maart was het weer tijd voor het jaarlijkse donateursconcert van het Santykoor de "Lopster Störmvogels"

Gezellige muziek en meezingers zorgen voor een zeer geslaagde avond.

Erik, van "Ons Dorpshuis", bedankt voor je bijdrage en natuurlijk voor de geweldige gehaktballen.

Zangers en muzikanten van het koor, bedankt voor de zeer gezellige avond en graag tot volgend jaar.

(Foto's van de avond zijn te vinden onder "foto's")


Nieuwjaarsfeest weer goed bezocht


Het nieuwe jaar is weer knallend begonnen met een spetterend Nieuwjaars feest in Flits. DJ Jeroen, DJ Krystal C, DJ Patrick en ter afsluiting DJ Jappa maakten er een muziekale achtbaan van. Van Nederlandstalig tot Hardstyl en van Apresski tot Rock kwam voorbij. Tussen de 300 en 400 bezoekers deden Jeugdsoos Flits over de gehele nacht aan Wat weer een gezellig en entousiast publiek, Bedankt hiervoor. Graag tot de volgende "FLITS".

foto's Flits met DJ Krystal C voor een volle zaal

(foto van DJ Jappa) FEESTJE om 06:00


Flits got talent groot succes


Zaterdag 19 december was het zover. Nieuw talent mocht zich presenteren in jeugdsoos Flits.

DJ Risingo (Siebren), DJ Flawless (Hessel) The party Crew (Niek en Jasper) en DJ Krystal C kregen het podium voor 20 minuten.

En daar maakten ze gretig gebruik van. Wat een spetterende avond. Iedereen deed zijn eigen ding, maar vermaakten stuk voor stuk het aanwezige publiek.

Het geheel werd geleid door niemand anders dan DJ Julian.

Uiteindelijke winnaars werden The Party Crew. Mede door de leeftijd van beide mannen, de kwaliteit van de gedraaide muziek en het entertainmentniveau gingen ze er met de eerste prijs vandoor.

Niek en Jasper gefeliciteerd en graag tot een volgende keer. Dit geldt ook voor de andere deelnemers. Stuk voor stuk toppers.

Sil winnaar van prijs Dress to Impress


Sil Eefting is winnaar geworden van de gratis toegang eerst volgende thema waar hij naar toe gaat en tevens liggen er dan nog 3 gratis munten op hem te wachten. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer bezoekers in thema outfitt begroeten in Flits. Sil is een voorbeeld zoals het kan. Goed gedaan Sil. Tot de volgende keer.

Eerste 23+ avond Loppersumer Jaarmarkt groot succes


De Loppersumer Jaarmarkt heeft Zaterdag 12 september voor de eerste keer een feest voor "ouders" georganiseerd.

DJ Melson Zwerver verzorgde namens de Loppersumer Jaarmarkt de muziek. Geweldige 70's en 80's sound vanaf het begin van de avond tot het laatste nummer. Helaas duurde het feest maar tot 01:00 uur.

Dankzij de Loppersumer Jaarmarkt, Melson, alle vrijwilligers van Jeugdsoos Flits en jullie als bezoekers was een onvergetelijke avond die, als het aan Jeugdsoos Flits ligt, zeker een vervolg zal krijgen.

Alle foto's die zijn gemaakt staan onder "foto's".


Zaterdagavond stond in het thema van Koningsdag. Het was de bedoeling dat iedereen dan ook in gepaste kleding naar Flits zou komen.

Er was een persoon die volledig en dit thema paste met de kledingkeus. We willen dit dan dus ook belonen met een gratis entree volgende thema en met 2 munten. Jesse Hospers wat zag je er weer Koninklijk uit. Helemaal TOP !!!!! Deze prijs is voor jou en we hopen dat in het vervolg meer mensen zich in het thema verdiepen wat kleding betreft.

Eerste "Meidenavond" in Flits


Vrijdag 10 april was het meiden avond in Flits.

Make-up, nagels en haar kwamen aan de beurt. Het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Alle foto's zijn te vinden onder "foto's".

+++ Weer Live muziek in Flits +++

Naast de beats van DJ Jappa treedt TAKE ME THERE zaterdag op tijdens het Dance Event! Ze zingen 7 nummers vanaf 0:00 uur, dus zorg dat je er op tijd bent!

In Jeugdsoos Flits nu ook POOL-BILJART


Sinds vorige week staat er in Jeugdsoos Flits een pool biljart.

Kom gerust een keer langs voor potje.

We zijn elke vrijdag en zaterdag avond geopend.